PONEDELJEK 19. 11. 2018

Ob 09:25 se je na Policijski postaji zglasil občan in naznanil, da pogreša bančno kartico banke SKB – Mastercard, katero bi naj izgubil na območju mesta Ormož.

Ob 12:44 bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom s kraja v naselju Cvetkovci. Patrulja na kraju ugotovila, da je neznana voznica zaradi nepravilnega premika trčila v parkirani avtomobil in odpeljala s kraja. Ko bo izsledena voznica vozila, ji bo izdan plačilni nalog.

Ob 20.37 uri smo v naselju Miklavž pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

TOREK 20. 11. 2018:

Ob 6:51 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, do katere bi naj prišlo zaradi trčenja z ogledali med udeležencema. Na kraju policisti niso mogli ugotoviti točnega kraja nezgode, saj ni bilo najdenih sledov. Zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 21:50 uri smo bili iz druge policijske enote obveščeni o iskanju osebe, ki bi naj bila pogrešana ter se nahaja na našem območju. Patrulja je opravila več poizvedb na terenu, kjer je bil tudi pridobljen podatek, kjer se oseba nahaja. Na pridobljenem naslovu izsledena oseba, obveščena policijska enota, ki je zadevo obravnavala, da je z osebo vse dobro in v nadaljnjem dogovoru dogovorjeno, da se naslednji dan sama vrne domov.

SREDA 21.11. 2018:

Ob 10:57 uri smo v naselju Podgorci obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Opravljen je bil ogled in povzročitelj izsleden. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 23:22 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselje Osluševci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

ČETRTEK 22. 11. 2018:

Ob 21.49 uri smo ustavili voznika osebnega vozila, ki je v cestnem prometu vozil motorno vozilo pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,40 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana vožnja, izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 22.30 smo na Policijski postaji prejeli ovadbo občana, katerega je preko spleta za denar izsiljevala neznana oseba. Z zbiranjem obvestil nadaljujemo. Na okrožno državno tožilstvo na Ptuju bomo podali kazensko ovadbo.

Napoved aktivnosti za petek dne 23. 11. 2018 in preko vikenda:

– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti.

Pripravili policisti PP ORMOŽ