IZ VSEBINE:
O minulih lokalnih volitvah je verjetno bilo povedano vse. Pa kljub temu si poglejmo, kaj so takoj po razglasitvi dokončnih – sicer neuradnih – rezultatih povedali ormoški županski kandidati, ki so jim volivci namenili največ glasov:

2. Minuli petek je v ZD Ormož bila svečana otvoritev prizidka k zgradbi zdravstvenega doma Ormož. Razširjena dosedanja zgradba sedaj predstavlja moderen objekt, s katerim so zaposleni in uporabniki pridobili blizu 1000 kvadratnih metrov dodatnih površin:

3. Življenje gre dalje. Seveda. Na Martinovanje smo v tem času že skoraj pozabili. Tako, da bo v nadaljevanju nekaj prijetnih spominov prav prišlo. Najprej se spomnimo odprtja Martinovanja, ko so razglasili tudi rezultate ocenjenih vin na »naj špricar«, in »najboljše« na turnirju mladega vina:

4. Do danes je mošt odvrel in postal vino. Spomin na letošnje Martinovanje pa ostaja. Vsega je bilo. Višek dogajanj pa še vedno staja krst mošta:

5. Tudi v letošnje Martinovanje sta se aktivno vključila tako Ljudska univerza kot Mladinski center Ormož. Pripravili so delavnico z naslovom ALI POZNAŠ SVOJ KRAJ?

6. V času Martinovanja je tako v petek kot v soboto zaživel tudi center mesta. Nešteto stojnic in dobre volje ni manjkalo:

7. Spomnili se bomo tekme med ekipama Jeruzalem Ormož – Maribor Branik, ki je bila odigrana v Ljutomeru. Žal Ormožani niso imeli sreče…