Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7.00 ure dne 29. 4. 2019, do 7.00 ure dne 30. 4. 2019 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 29. 4. 2019

Ob 09:00 uri je bil v Ormožu kontroliran voznik osebnega avtomobila, kateri je vozil c cestnem prometu motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.

Ob 09:07 uri smo opravili intervencijo v gostinskem lokalu na območju Svetega Tomaža, kjer sta se med sabo sprla gosta. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 20:29 uri smo bili s strani občana iz Središča ob Dravi obveščeni o sumu zatajitve mobilnega telefona, katerega je izgubil. Telefon je pred prihodom policistov našel sam.

Ob 23:27 uri smo bili obveščeni o sumu kršitve javnega reda in miru v Ormožu. Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je oče prišel po svojo mladoletno hčer, kršitve pa pri tem ni bilo ugotovljene.

Napoved aktivnosti za torek dne 30. 4. 2019 in prvomajske praznike:
– opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, izsiljevanje prednosti in kršitve kolesarjev, mopedistov in voznikov motornih koles).

PRIPRAVILA:
Dušan Leben, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir