Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 18. 1. 2021, do 7:00 ure dne 19. 1. 2021 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 18. 1. 2021

Ob 7:01 uri smo izven naselja Loperšice obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z neznatno škodo, kjer sta voznika tovornih vozil oplazila z ogledali. Po preverjanju pogojev za udeležbo voznikov in vozil smo od ogleda odstopili.

Ob 11:11 uri smo na obvestilo zdravnika v Psihiatrični bolnišnici Ormož opravili intervencijo, kjer je razgrajal in kršil javni red in mir njihov pacient. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Ob 12.45 uri smo v naselju Trgovišče obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z majhno materialno škodo, kjer je voznik osebnega vozila zaradi premajhne varnostne razdalje trčil v pred seboj ustavljajoči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi prekratke varnostne razdalje.

Napoved aktivnosti za torek dne 19. 1. 2021:
– v kolikor bi opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
– opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel idr.), ter spoštovanje Odlokov vlade RS v povezavi z ukrepi za preprečevanje virusa »Covid-19«.

Pripravili poliscisti PP ORMOŽ