1. 27. decembra je TUDI V ORMOŽ PRISPELA PRVA KOLIČINA CEPIVA PROTI COVIDU-19. Gre za zgodovinski dogodek in najbrž “začetek konca” nesrečnega koronavirusa:
2. Novost v zvezi s korono pa je tudi možnost hitrega testiranja na prisotnost virusa. Testiranja so brezplačna, predvsem pa dobrodošla:
3. Božično-novoletni prazniki so za nami, kljub temu pa se bomo v nadaljevanju le še spomnili nekaterih prazničnih trenutkov in obeležij. Med temi so gotovo tudi jaslice, brez katerih si božične praznike sploh težko predstavljamo. Prav posebne je letos postavil tudi Borut Klemenčič iz Male vasi pri Svetem Tomažu:
4. Pogledali pa smo tudi v Osluševce, kjer si vedo praznike popestriti na svoj način. Za posebna doživetja poskrbi domače Kulturno društvo. Med dogodki so tudi pripravili Božične spomine, ki so jih domačini spremljali preko družbenih omrežij:
5. Božični spomini pa niso vse kar je pripravilo Osluševsko kulturno društvo. Zanimivih dogodkov je bilo še več:
6. V nadaljevanju pa se odpravljamo na Kog. Kjer se že pripravljajo na tradicionalno januarsko ANTONOVANJE. Letos bo dogajanje omejeno na en dan, ki pa bo dovolj pester, da vas bo pritegnil. Sicer pa Društvo Antonovanje na Kogu letos praznuje 10 let delovanja. In ni jih malo, ki so v teh letih sodelovali z društvom, ter ustvarili zavidanja vredno prireditev: