PONEDELJEK 20. 8. 2018

Ob 21.17 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srni in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

TOREK 21. 8. 2018:

Ob 06.45 smo bili obveščeni o razlitju hidravličnega olja iz delovnega stroja v Ormožu. Kraj zavarovan in s strani gasilcev PGD Ormož zadeva sanirana, nadalje obveščene pristojne službe za odvoz.

Ob 07.44 smo bili obveščeni o neupravičenem odvzemu vode iz potoka na območju Žerovincev. Patrulja pregledala okolico, vendar storilca še ni izsledila.

Ob 13.15 smo bili obveščeni o poškodbi Telekomovega kabla, do katerega je prišlo pri vožnji gozdarskega tovornega vozila. Opravljen ogled kraja in obveščen vzdrževalec, zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15.37 smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije med voznikom kmetijskega traktorja in voznikom avtomobila. Na kraju ugotovljeno, da je eden o udeležencev v nesreči vozil vozilo brez ustrezne kategorije, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper povzročitelja bomo napisali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče.

Napoved aktivnosti za sredo dne 22. 8. 2018:

– ob rednem delu bomo opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in hitrosti.

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ