Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 11. 12. 2017 do 7. ure dne 12. 12. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

 

PONEDELJEK 11. 12. 2017

 

Ob 08.18 uri smo v naselju Vinski Vrh obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

 

Ob 11.15 uri smo bili obveščeni, da se v naselju Sveti Tomaž sprehaja neznana oseba, ki vzbuja skrb, da bo izvršila kaznivo dejanje. Policisti so tako v Svetem Tomažu izsledili mlajšega moškega, ki naj bi krajanom prihajal voščit “vesel Božič”.

 

Ob 14.18 uri smo obravnavali prometno nesrečo s pobegom in sicer na parkirnem prostoru v Ormožu. Do prometne nesreč je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega voznika.

 

Napoved aktivnosti za torek dne 12. 12. 2017:

  • Policisti bodo pri rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.

 

Preventivni nasvet:

  • če ostanete doma (zlasti to velja za starejše osebe in otroke), svetujemo, da zaklepajte vrata in ne odpirajte vrat neznancem.
  • v okolici stanovanjskih hiš ne puščate nezavarovanega orodja niti koles, koles z motorjem ali odprtih osebnih vozil;
  • na dvorišču stanovanjske hiše namestite senzorske luči;
  • morebitne akviziterje in druge nepoznane osebe, ki vas sprašujejo za informacije, s pogledom spremljajte vse do odhoda z vašega dvorišča

 

 

PRIPRAVILA:

Aleš Meško, policist I

in Edvard Cvetko, komandir