TOREK 12. 2. 2019:

Ob 18.30 uri smo v naselju Libanja obravnavali prometno nesrečo s udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

Ob 04.35 smo v naselju Obrež izsledili državljana Alžirije, ki je na nedovoljen način prestopil državno mejo. Pripeljan je bil v enoto, kje je bil izveden postopek.

SREDA 13. 2. 2019

Ob 12.30 smo azilni dom v Ljubljani odpeljali tujca državljana Alžirije, ki je v jutranjih urah v naselju Obrež na nedovoljen način prestopil državno mejo in zaprosil za mednarodno zaščito.

Ob 14.28 uri smo bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine. Sprejet je bil zapisnik. Ker oškodovanec ne zahteva pregona sledi poročilo na tožilstvo.

Ob 17.20 uri smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Ob 18.00 uri smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi izven naselja Hum Pri Ormožu. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 14. 2. 2019
:

– Opravljali bomo naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola, kršitve peščev).

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ