TOREK 23. 9. 2014:
Ob 8:40 uri smo bili obveščeni o sumu kršitev cestno prometnih predpisov s strani voznikov tovornih vozil na lokalnih cestah v naselju Cvetkovci. Patrulja je nato na območju naselja dalj časa opravlja kontrolo prometa, vendar ni zaznala kršitev s strani voznikov tovornih vozil.

Ob 10:08 uri smo opravili intervencijo v naselju Obrež. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan razgrajal okrog sosedove hiše, se nesramno vedel ter nadlegoval. Ob izsleditvi bo mu prekršek predočen in izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 14:25 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega srečevanja s strani voznika tovornega vozila, kateri je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o pravilih v cestnem prometu.

Ob 19.57 uri smo v Cvetkovcih obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

SREDA 24. 9. 2014

Ob 8.30 smo opravili prijetje osebe, katero smo kasneje privedli na okrajno sodišče v Lendavi.

Ob 13.15 smo bili obveščeni o kaznivem dejanju grožnje po 135. členu KZ-1. Po zbranih obvestilih smo udeležence napotili na zasebno tožbo oz. izrekli ustno opozorilo po 38. členu zakona o nalogah in pooblastilih policije.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 25. 9. 2014:

– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti v cestnem prometu, z laserskim merilnikom hitrosti.
PRIPRAVILA: Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir