Med popularnimi dejavnostmi ormoškega Mladinskega centra so tudi kvizi imenovani TRIVIA NIGHT, ki so osvojili Ormožane vseh generacij.
Kvize pripravljajo v sodelovanju s študentom fizike, mladim Ormožanom Timonom Grabovcem in so namenjeni brihtnim glavicam, ki na vprašanja odgovarjajo ekipno.

Poznavalec oziroma avtor vprašanj Timon Grabovac, ki si izkušnje s kvizi TRIVIA NIGHT nabira z udeležbo na takšnih kvizih v Varaždinu, pravi, da v Sloveniji takšni kvizi, ki sicer predstavljajo prijetna druženja, niso še tako zelo popularni. Tu in tam jih sicer študentje organizirajo v Mariboru in Ljubljani, v Ormožu pa je prvič potekal v okviru lanskega OFAK-a. Timon Grabovac za udeležence običajno pripravi 40 vprašanj s področja zgodovine, umetnosti, športa, glasbe, filma in drugo. Gre za vprašanja, ki zahtevajo splošno znanje, tako, da priprave niso potrebne.

Timon Grabovac – avtor vprašanj TRIVIA NIGHTTRIVIA NIGHT s Timonom Grabovcem tudi na Ptuju in v Središču ob Dravi

Ptuj: v soboto, 11. maja ob 20.uri v CIDu (Center interesnih dejavnosti Ptuj)

in

Središče ob Dravi: Restavracija in pivnica FOLK v Središču ob Dravi, 18. maja ob 19.uri.

Ekipo lahko sestavlja največ 5 članov različnih starosti, zmagovalci oziroma prve TRI ekipe prejmejo praktične nagrade, posebej pa nagradijo tudi predzadnjo ekipo.

Vabljeni k sodelovanju.