TOREK 21. 7. 2020

Ob 08:53 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 12:30 smo na mejnem prehodu v Središče ob Dravi izročili hrvaškim varnostnim organom tri drž. Maroka.

Ob 19.40 smo posredovali pri sosedskem sporu.


SREDA 22. 7. 2020

Ob 9:43 uri smo bili obveščeni o onesnaženju potoka Črnec na Grabah. Sledi obvestilo ustreznim inšpekcijskim organom.

Ob 9:52 uri smo bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila na parkirišču na Ilirski ulici v Ormožu. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15:39 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na ormoški obvoznici. Patrulja je na kraju ugotovila, da je povzročitelj zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer ja takrat pravilno vozil voznik osebnega vozila v katerega je trčil. Poškodovani udeleženec prometne nesreče je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je v nesreči zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil Zakona o pravilih v cestnem prometu.

Ob 18:36 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda v naselju Savci. Patrulja na kraju ni ugotovila kršitve. Po razgovoru s prijaviteljem sledi ustrezen ukrep.

Ob 21:29 uri smo bili obveščeni o neznanem tujcu. Patrulja je ugotovila, da gre za popotnika državljana Madžarske. Zadeva zaključena s točko v poročilu.

Ob 6:42 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi na glavni cesti pred naseljem Obrež. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Pripravili policisti PP ORMOŽ