PONEDELJEK 29. 10. 2018

Ob 16:40 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti izven naselja Trgovišče. Na kralju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 17:10 uri smo bili obveščeni o prometnem dogodku, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila v naselju Senešci trčila v mačka. Na kraju ji je bilo izdano Obvestilo o odstopu.

Ob 17:35 uri smo bili obveščeni o prometnem dogodku, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila izven naselja Godeninci trčil v srno. Na kraju mu je bilo izdano Obvestilo o odstopu.

Ob 21. 22 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, kjer je bilo ugotovljeno, da je Patrulja na kraju z zbranimi obvestili ter opravljenim ogledom ugotovila, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drevo, katero je bilo podrto čez cesto v bližini objekta na naslovu Veliki vrh 59, občina Gorišnica.
Opravljen ogled kraja prometne nesreče, opravljen preizkus alko. 0,00mg/l. Vozniku je bil
Izdan plačilni nalog .

Ob 22.04 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Opravljen je bil ogled kraja in izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 04.15 uri smo bili s strani Regijskega centra za obveščanje obveščeni, da je na vozišču, na glavni cesti v naselju Loperšice podrto drevo, katero ovira promet. Drevo je bilo s strani patrulje umaknjeno iz vozišča.

0b 04.20 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da do kršitve javnega reda in miru v danem primeru ni prišlo, je pa bila oseba, katera naj bi kršila JRM, hospitalizirana v Psihiatrični bolnišnici Ormož.

TOREK 30. 10. 2018:

Ob 17:40 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije – dogodek. Voznik OA je na regionalni cesti v naselju Žerovinci trčil v srno, katera je s kraj pobegnila.

Ob 21:25 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, katera se je zgodila prejšnji dan. Patrulja je pri zbiranju obvestil ugotovila, da je prišlo do fizičnega obračuna med dvema osebam. Zadevo bomo zaključili z odločbo o hitrem postopku zaradi kršitve javnega reda in miru.

SREDA 31. 10. 2018:

Ob 17.56 smo bili obveščeni o vlomu v prostore enega od društev v Središču ob Dravi. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, sledi zbiranje obvestil in KO na ODT Ptuj.

Ob 22:25 uri smo v naselju Miklavž pri Ormožu obravnavali kršitev javnega reda in mira. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

ČETRTEK 1. 11. 2018:

Ob 16:46 uri smo bili obveščeni o izrečenih grožnjah med nekdanjima partnerjema v naselju Miklavž pri Ormožu. Zoper storilca bo podana KO na ODT Ptuj.

Ob 17:36 uri smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Podgorcih. Na srečo sta soseda pravočasno pogasila začetek požara v garaži in ni prišlo do večje materialne škode. Opravljen je bil ogled kraja požara.

Napoved aktivnosti za petek dne 2. 11. 2018 in preko vikenda:
– v nedeljo bomo v popoldanskem času na našem območju izvajali meritve hitrosti z mobilnim radarjem

Pripravili poliscisti PP Ormož