Iz vsebine:

Na minuli seji se Ormoški Občinski svet seznanil tudi s Cestno prometno strategijo občine. Zanimiva študija ima pet strateških ciljev, je povedal mag. Sebastjan Toplak iz Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo:
2. Sredi mesta bo v kratkem dokončana zgradba, ki stoji na mestu stare komunale. Z njo bom o pridobili 30 ležišč za goste, prostore za študente in novo tržnico:
3. Sedaj pa v Središče ob Dravi: Tamkajšnja Gasilska Zveza je slovesno obeležila 9.dan gasilcev in 10 let delovanja PGD Središče ob Dravi. Ob tej priložnosti so svojemu namenu predali tudi novo motorno brizgalno:
4. Čas okrog Dneva spomina na mrtve običajno prinese tudi na tone odpadnih sveč, ki so sicer pereč problem za okolje. Morda bi letos prižgali kakšno manj, svetuje Ludvik Hriberšek iz ormoškega Komunalnega podjetja:
5. Tudi Vrtec Podgorci se v Evropsko leto kulturne dediščine vključuje zelo aktivno. Med drugimi aktivnostmi so izdelali tudi maketo železnice in se srečali s čarobnostjo železničarske preteklosti:
6. Nove ali obnovljene ceste povsod naookrog za krajane predstavljajo veliko pridobitev. Tako je ob otvoritvi veselo bilo tudi na RUNČU:
7. Minule dni je v Ormožu potekala tradicionalna razstava malih pasemskih živali. Gre za razstavo, ki jo Ormožu imamo še posebej radi:
8. Mogoče ste v teh dneh naleteli – tudi – na kakšno čarovnico. V GRAJSKI KAVARNIŠKI POPRAVLJALNICI je namreč izgubila svojo čokoladni klobuk:
9. Med športnimi dogodki izpostavljamo obisk malo-nogometašev iz Ivanjkovcev, ki blestijo tudi v letošnji sezoni Pomurske asfaltne lige.

Dodatek:
VOLILNI OGLASI: Mirko Kosi, Davorin Korpar – kandidata za župana in GPS – Gradimo prihodnost skupaj