v ODDAJI se najprej ustavljamo pri projektu MOBILNO PROTI OSAMLJENOSTI. Gre za projekt Mobilni dom, v katerem udeleženci med potepanji z avtodomom dobijo priložnost za medsebojno povezovanje, hkrati pa še bolje spoznajo domače kraje, se zaključuje. Izvajalci so izkušnje s projektom predstavili na tiskovni konferenci:

2. V nedeljo dopoldan je pred Grajsko pristavo potekala slovesnost ob 30.obletnici osamosvojitvenih bojev na območju Ormoža. Slovesnosti se je udeležila vrsta uglednih državljanov med katerimi sta bila tudi predsednik vlade Janez Janša in evropski poslanec Milan Zver.

3. Glorija Horvat iz programa predšolske vzgoje ter Lea Husel in Sandra Kumer iz gimnazijskega programa so dijakinje, ki so vsa štiri leta šolanja na Gimnaziji v Ormožu bile odlične. Župan Danijel Vrbnjak je zanje pripravil poseben sprejem:

4. Drugače pa so minuli dnevi potekali v znamenju 2. praznika občine Ormož. Med številnim prireditvami je bila tudi slavnostna seja na kateri so razglasili dobitnike občinskih priznanj za leto 2020, takoj za tem pa je potekala proslava, na kateri so jim priznanja tudi izročili:

5. Sedaj pa v sosednjo občino SVETI TOMAŽ: Ob lovskem domu Lovske družine Sveti Tomaž je pred kratkim potekalo 27.državno tekmovanje po krvni sledi za pse barvarje. Tekmovalo je 15 tekmovalcev oziroma lovcev s svojimi štirinožnimi prijatelji:

6. Na predvečer Dneva državnosti je potekal že 18. ormoški nočni ulični tek, ki je privabil 145 nastopajočih. S petim najboljšim rezultatom v zgodovini teka je navdušil zmagovalec tekme na 4800 metrov Mitja KREVS:

7. V športni dvorani Centra na Ptuju je potekalo državno prvenstvo v kik-boxingu. Na prvenstvu je nastopilo 236 tekmovalcev iz 16 klubov, tudi iz Kluba borilnih veščin Ormož: