NOGOMET, Superliga MNZ Ptuj:
Ormožani in Središčani se marljivo pripravljajo na drugi del sezone

Ekipi Ormoža Carrere Optyl in Središča ob Dravi se marljivo pripravljata na drugi del sezone. Središčani po prvem delu sezone v ptujski Superligi s petnajstimi točkami zasedajo 6. mesto, Ormožani so na predzadnjem devetem mestu s petimi osvojenimi točkami. Že v prvem krogu nadaljevanja bo na sporedu sosedski derbi, ki ga bodo tokrat gostili Ormožani. Prvi letošnji lokalni derbi so z izidom 1 : 0 v Športnem parku Trate dobili gostitelji po golu Marjana Ivanuše. Prvenstvo se bo s tekmami 13. kroga nadaljevalo v soboto 29. in nedeljo 30. marca.

Nogometaši iz Ormoža so minuli vikend odigrali pripravljalno tekmo proti ekipi Cerkvenjaka, ki nastopa v MNZ Maribor 1. liga. Po prvem polčasu sta se ekipi razšli brez zadetkov, v nadaljevanju pa so ljubitelji okroglega usnja lahko videli štiri zadetke. Trije so končali v mreži Cerkvenjaka in eden v mreži Ormožanov. Za domače sta zadela Sergej Štiberc in Mihael Jerebič, enkrat so si gosti sami zadeli lastno mrežo.
Pred četo trenerja Aleša Jurčeca so zdaj nove pripravljalne tekme. V soboto 8. marca v Športnem parku Mestna graba gostuje zasedba Vidma, ki tekmuje v isti ligi kot Ormožani, vendar zaseda visoko tretje mesto. Sobotna tekma 8. 3. je na sporedu ob 15.00 uri. Dan kasneje Ormožani gostujejo pri Gorišnici, vodeči ekipi MNZ Ptuj 1. liga.

Tudi nogometaši Središča ob Dravi bodo čez vikend odigrali pripravljalno tekmo. V soboto 8. 3. ob 15.30 uri bodo v Športnem parku Trate v Središču ob Dravi gostovali nogometaši Ljutomera, ki nastopajo v tretjeligaški konkurenci. Iz vrst Ljutomera se je v vrste Središča vrnil napadalec Sašo Habjanič.

Nadaljevanje nogometne sezone pri nižjeligaših je pred vrati.

Nadaljevanje nogometne sezone pri nižjeligaših je pred vrati.