V Ormožu je že vse na red za letošnje tradicionalno 24.Martinovanje. Organizatorji so dogajanja predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek. Pozneje Zlatko Zadravec, direktor Javne razvojne agencije Ormož naznanil, da je LAS UE Ormož končno potrjena, kar je zelo vesela novica za člane in ostale občane z vizijo novih poslovnih priložnosti.

Ormoška ŠOLA ZDRAVJA- KNJIGA, ki deluje znotraj knjižnice Franca Ksavra Meška je v ponedeljek praznovala PRVO obletnico delovanja. V tem času je šola postala odlična priložnost za jutranjo rekreacijo Ormožank in Ormožanov

Ormoška ribiška družina je zaključila s sezono letošnjih OVINEK tekem. Zaključna tekma je bila minulo soboto in sodelovalo je kar 34 tekmovalcev!

V sklopu zanimivih predavanj so v ormoškem mladinskem centru v ponedeljek gostili Sašo Einsiedler, ki je predavala na temo »osebna uspešnost«.

Med upokojenci Medobčinske zveze društev upokojencev Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž deluje vrsta kulturnih sekcij. S svojimi programi so se predstavili na skupnem srečanju minuli petek, in ga naslovili: NE DAMO SE…

Med minulimi športnimi dogodki smo obiskali rokometni sosedski derbi med ptujsko Dravo in ormoškim Jeruzalemom. Bili pa smo tudi na tekmi DRUGE državne rokometne lige med Veliko Nedeljo in Radgono.

Vabljeni k ogledu oddaje, v nedeljo ob 20.uri pa NE PREZRITE oddaj UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA. To nedeljo bomo videli, kaj smo zabeležili 22.12.1998.