Minulo soboto smo se odpravili med vrtičkarje in na njihovo minulo ZELENJAVO. Gre za zelo domiselne in za vrtičkarje predvsem zelo dobrodošle dogodke.

Upokojenci Medobčinske zveze društev upokojencev Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž so minulo soboto tekmovali v kegljanju s kroglo na vrvici za POKAL KS VELIKA NEDELJA, kjer je tekmovalo 19 ekip.

Obletnice so prijetni dogodki, sploh pa, če gre za obletnice sošolcev iz rosne mladosti. Eno takšnih so si po petdesetih letih privoščili šolarji osnovne šole Velika Nedelja.

Mešani pevski zbor DU Središče ob Dravi letos slavi 20.obletnico delovanja. Jubilej so s samostojnim koncertom počastili minuli petek.

Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož je ob mednarodnem muzejskem dnevu pripravil prireditev, ki je bila še ena v nizu zanimivih doživetij v Ormožu.

Letošnje srečanje mladinskih pevskih zbor MOJE PESMI MOJE SANJE, ki ga organizira Javni sklad za kulturne dejavnosti OI Ormož je potekalo v Beli dvorani grajske pristave. Nastopili so štirje mladinski pevski zbori.

Osnovna šola Stanka Vraza je letos organizirala področno tekmovanje v atletiki za osnovne šole s prilagojenim programom. Razen Osnovne šole Stanka Vraza so se tekmovanja udeležile osnove šole Muta, Lenart, Slovenska Bistrica, Slovenj Gradec, Maribor, Ptuj, in Ravne na Koroškem. Skupaj se je tekmovanja udeležilo 65 športnikov.

Oddajo si lahko ogledate na spletni strani KTV ORMOŽ. Ta pa – tudi sicer – sproti prinaša vesti z vseh pomembnejših dogodkov tod okrog. Tako, da jo kar večkrat obiščite.