Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 12. 9. 2016 do 7. ure dne
13. 9. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 12. 9. 2016

Ob 8:35 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Vičanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 11:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno pakiran osebni avtomobil. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 12:15 smo v enoti obravnavali naknadno prijavo kršitve javnega reda in miru. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta dve osebi v nedeljo verbalno in fizično napadli tretjo osebo, katera je danes iskala zdravniško pomoč. Po vseh zbranih obvestilih bomo zoper kršitelja uvedli hitri postopek o prekršku.

Ob 12:40 uri smo bili obveščeni o tatvini betonskih robnikom na območju naselja Ormož. Po vseh zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 18:15 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno pakiran osebni avtomobil. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 19.15 uri je na PP prišla oškodovanka ter na zapisnik podala ustno ovadbo oz. predlog za pregon po kaznivem dejanju GROŽNJA, zoper bivšega fanta, ki ji je izrekel grožnje zoper življenje in telo. Sprejet zapisnik, sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Ob 00.30 uri so bili policisti poslani v okolico Ormoža, od koder je klical občan ter povedal, da sosed dela na njivi ter ga moti pri počitku. Patrulja na kraju ni ugotovila kršitev. Opravljen je bil razgovor s prijaviteljem, kateremu so pojasnjene okoliščine.

Napoved aktivnosti za torek dne 13. 9. 2016:

– Med 7:00 in 14:00 uro poteka poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na privezovanju z varnostnimi pasovi.

PRIPRAVILA:
Kristijan Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir