NOGOMET:
V soboto 8. 6. 2013 ob 17.00 uri je na sporedu LOKALNI DERBI: Središče – CO Ormož

MNZ PTUJ, Superliga, pred 26. krogom:
Lokalni derbi v Središču ob Dravi

Ptujska Superliga počasi prihaja k svojemu koncu, saj sta na sporedu le še dva kroga. V predzadnjem 26. krogu bo na sporedu v tem prvenstvu še tretji lokalni derbi med Središčem in Ormožem. Prvo tekmo v Športnem parku Trate so s 5 : 1 dobili Srjanci (Zadravec 2x, Zemljič, Lesjak, Vočanec; Žganec), druga tekma v Športnem parku Mestna graba se je končala z remijem 1 : 1 (Toplak; Rakovec).
Ne glede na razplet tekme so si Središčani že zagotovili končno 5. mesto, saj ne morejo ne napredovati in ne nazadovati. Ormožani se še borijo, da obdržijo končno 8. mesto, saj prednost pred Hajdino znaša le eno točko.
Tekma je na sporedu v soboto 8. junija 2013 ob 17.00 uri v Športnem parku Trate; posnetek derbija si boste lahko v sredo 12. junija 2013 ob 20.05 uri ogledali tudi na TV Ormož.

V derbijih se zmeraj gre na vse ali nič. Nekaj podobnega pričakujemo tudi tokrat ne tekmi med Središčem in Ormožem.

VETERANI +40; MNZ Ptuj:
Ormožani že veteranski prvaki

V četrtek 6. junija 2013 ob 18.00 uri bodo veterani Ormoža nad 40 let v Športnem parku Mestna graba gostili sosede iz Gorišnice. Ormožani so zbrali dovolj točk, da že pred zadnjo tekmo se lahko veselijo drugega naslova zapored v veteranski konkurenci.