TOREK 4. 6. 2013:

Ob 17.00 uri se je na policijski postaji oglasila oseba katera je izročila najden mobilni telefon znamke Nokia. O najdbi mobilnega telefona je bil sestavljen zapisnik. Oseba, ki je izgubila najdeni mobilni telefon se lahko z dokumentacijo o telefonu oglasi na tukajšnji policijski postaji.

Ob 18.30 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru in sicer je neznani voznik zaradi nepravilnega premika poškodoval parkiran osebni avtomobil. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 21.00 smo imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil motorno vozilo v cestnem prometu brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

SREDA 5. 6 . 2013

Ob 12.37 smo na železniški postaji iv Ormožu izsledili gojenca VVZ Veržej, kateri je od tam pobegnil. Predan je bil delavcem VVZ Veržej.

Ob 15.19 smo v Koračicah ustavili voznika osebnega vozila, za katerega je bilo med postopkom ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega bo podan obdolžilni predlog na sodišče


Napoved aktivnosti za četrtek dne 6. 6. 2013:

Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, poudarek bo predvsem na kontroli psihofizičnega stanja voznikov.

PRIPRAVILI: Mitja Novak, policist I, Jožef Magdič, polist I in Edvard
Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II