Nova oddaja UTRIP ORMOŽA prinaša:

Snemalec in montažer Milan Majcen pri pripravi prispevkov


Najprej boste lahko videli, kdo so letos bili dobitniki občinskih priznanj Civilne zaščite; sledil bo prispevek s tiskovne konference župana Alojza Soka, kjer je predstavil potek aktualnih investicij in prednostnih nalog v občini ( gradnja vodovoda, odlagališča za nenevarne odpadke, gradnja kanalizacije). Nato se bomo odpravili v občino Sveti Tomaž, kjer so minuli teden imeli na obisku ministra za šolstvo in šport dr.Igorja Lukšiča. V Svetem Tomažu imajo namreč v načrtu gradnjo novega vrtca in računajo na ministrovo pomoč pri pridobitvi sredstev iz razpisa. Tudi o obstoju ormoške gimnazije je tekla beseda. Svoje mnenje je povedal minister pa tudi ravnateljica ormoške gimnazije prof.Blanka Erhartič.
Med športnimi dogodki boste videli prispevek z obiska pri strelcu Kevinu Venti, ki je sodeloval na Evropskem prvenstvu,; obiskali pa smo tudi ormoške nogometaše, ki imajo od predkratkim novega predsednika. Stanka Podgorelca je zamenjal Nenad Kardum.
Vabimo vas k ogledu oddaje danes, v četretk ob 21.00 uri. Ponovitve bodo v petek ob 10.00 in 16.uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Vsi tisti, ki nimate ormoške KTV pa si oddajo lahko ogledate na programu TELE M v nedeljo ob 13.40.