Oddaja prinaša: V okviru obiska vlade v Podravju, je v ormoškem podjetju KEV – Edi Voljč bil na obisku predsednik vlade Miro Cerar. V podjetju so, seveda, na obisk zelo ponosni:
Ormoški občinski svet se je v ponedeljek sestal na svoji 11.redni seji. Med najpomembnejšimi točkami na dnevnem redu je bila obravnava novih predlogov Odlokov o javnih gospodarski službah:
Društvo FORUM ORMOŽ je minuli teden pripravilo tiskovno konferenco, kjer so – tako kot po navadi – opozorili na nekaj nezakonitosti. Tokrat v zvezi z Odloki, ki urejajo delovanje občinskih gospodarskih javnih služb:
DU ORMOŽ ima novo predsednico. Od volitev, ki so potekale na minulem občnem zboru, je krmilo društva prevzela kar dosedanja tajnica Danica Majč:
V galeriji Trgovskega centra Holermous je na ogled nova razstava. Tokrat razstavlja mlad ormoški umetnik MARKO JENUŠ, razstava pa nosi naslov AVTO DIZAJN – poezije in karoserije:
Likovno društvo LIKUDO Ormož pa je ob 8.marcu pripravilo razstavo TIHOŽITJE. Gre za razstavo del, ki so nastala na likovnih delavnicah pred kratkim:
Med prireditvami minuli konec tedna je bilo tudi srečanje otroških folklornih skupin »Ringa raja«, ki ga organizira JSKD OI Ormož. Srečane so gostili člani Kulturnega društva Podgorci:
Med športnimi dogodki smo obiskali futsalerje Svetega Tomaža katerimi je v pete tekma, ki odloča o napredovanju v PRVO slovensko futsal ligo. Obiskali smo tudi članice Ženskega rokometnega kluba Ormož….