Oddajo UTRIP ORMOŽA si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ ob četrtkih ob 21.00 uri. Ponovitve sledijo v petek ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo ob 18.00 uri
Oddaja je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.

IZ ODDAJE, UTRIP ORMOŽA, 12.december:
Leta minevajo, in hitra cesta Ormož – Gorišnica – Ptuj, ostaja le še boleč spomin. Kot da bi država enostavno pozabila nanjo. O aktivnostih znotraj občin, za katere pa ima omenjena hitra cesta strateški pomen, je župan Alojz Sok spregovoril na minuli tiskovni konferenci:
2.Državni svetnik 8.volilne enote, Branko Šumenjak je danes v Ormožu sklical novinarsko konferenco, z željo, da javnost seznani z delom in prizadevanji Državnega sveta v minulem letu. Branko Šumenjak je prvi svetnik, med štiridesetimi v Državnem svetu, ki je kdajkoli prihajal iz Upravne enote Ormož.

3.Gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Hardek in Cestica iz Republike Hrvaške so v petek zvečer v dvorani gasilskega doma na Hardeku svečano obeležili 30 let pobratenega sodelovanja. To se je v teku let izkazovalo kot različne obmejne intervencije, skupna izobraževanja, gasilske vaje in mnoga družabna srečanja.
4.V nadaljevanju sledi nekaj prazničnih dogodkov: V osnovni šoli Ormož so pred kratkim pripravili živahno družabno popoldne z bazarjem. Prireditev so naslovili „Po piškotih diši“. Šolarji so medse povabili krajane, predvsem pa svoje starše.
5.Enako pisano, pestro in veselo je bilo tudi na „decemberskem bazarju“, ki je minulo soboto potekal v trgovskem centru Holermous, ki so ga organizirali osnovne šole Ormož, Velika Nedelja in Miklavž pri Ormožu ter Gimnazija in Mladinski center Ormož:
6. V športnem delu oddaje pa se odpravljamo med rokometaše in malo-nogometaše….