Tudi današnja oddaja bo počitniška. Vsaj dogodki tod okrog so takšni. Ampak občinski svetniki bodo še delali. Namreč župan Alojz Sok, je za v ponedeljek popoldan sklical 15to redno sejo, na kateri bodo obravnavali 14 točk….
V nadaljevanje pa se odpravljamo med počitnikarje, ki so se udeležili mladinskega tabora oziroma počitniških ustvarjalnih delavnic, ki jih je v sodelovanju z MC in Muzejem Ptuj Ormož organiziral RK ORMOŽ. Zraven smo bili na zaključku delavnic Mladinskega centra, kjer so udeleženci pripravljali pravljico in jo za zaključek delavnic tudi uprizorili.
Tudi Športno društvo MLADOST Miklavž pri Ormožu je organiziralo počitniški športni tabor, ki je potekal minuli konec tedna. Letos so ga organizirali drugič, in glede na zanimanje, ga bodo organizirali tudi v bodoče. Tako mladim udeležencem kot članom Športnega društva namreč prinaša veliko zabave in seveda možnosti za rekreacijo.
Po prikazu žetve na stari način pred tednom dni, je Društvo traktoristov Steyer minulo nedeljo organiziralo tudi prikaz mlatve – tako kot so to delali nekoč. Zanimiva je bila predvsem mlatilnica, ki je kljub častitljivi starosti brezhibno delovala.
Društvo KOČIJAŽ Loperšice je minulo sobota pod Humom pripravilo PRVO srečanje kočijažev in kočij. Srečanje je bilo prijetno doživetje za ljubitelje konj in kočij. Sicer pa je tudi za obiskovalce, ki so na srečanje prišli brez kočij bila to odlična priložnost, da se popeljejo s kočijo.
V športnem delu oddaje boste lahko slišali kaj je o načrtih Nogometnega kluba Ormož povedal trener Aleš Jurčec. Ogledali pa si boste lahko tudi utrinke s sprejema, ki ga je župan Alojz Sok pripravil za posebej uspešne ormoške športnike.

Oddajo povezuje TAMARA JURKOVIČ (Foto: KTV ORMOŽ)

Oddaja bo na sporedu KTV Ormož nocoj (četrtek) ob 21.00 uri, petek ob 10.00 in 16.00 uri, sobota in nedelja ob 18.00 uri.
Na programu TELE M v nedeljo ob 14.00 uri ter v okviru programa SIP TV in PeTV. Na ogled pa je tudi na tej spletni strani pod “oddaje”.

VABLJENI K OGLEDU!