V predzadnji oddaji UTRIP ORMOŽA v tem letu se najprej odpravljamo na novinarsko konferenco podjetja TELEING. Dobrodelnost še vedno živi. Tudi letos so v podjetju TELEING na mesto poslovnih daril – 1500 evrov namenili družinam v stiski:
Župan Alojz SOK je tudi letos gospodarstvenike in vodstvene delavce v občini povabil na prednovoletno srečanje. Zbrali so se v prostorih grajske pristave:
Na našem domačem radiju so si nabavili nekaj nove opreme. Seveda so pridobitve zelo veseli:
Stranka DESUS praznuje 25 let delovanja. Ormoški občinski odbor je slovesnost ob jubileju pripravil v ponedeljek, ko jih je obiskal tudi predsednik stranke Karl Erjavec:
Člani društva SOŽITJE Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi so se v soboto srečali na tradicionalnem prednovoletnem srečanju v Sokolani v Središču ob Dravi. Bilo je prijetno, kot zmeraj:
KARITAS Župnije Ormož je v petek organizirala predavanje na temo “DRUŽINA, KJE SI?”. Predaval je zaporniški vikar ROBERT FRIŠKOVEC, po predavanju je bila možnost za vprašanja in pogovor.
Severolandija živi. Vsak torek in četrtek se dogaja – in Kerenčičev trg oživi…….
Med športnimi dogodki smo obiskali dve rokometni tekmi med Jeruzalemom in Izolo ter Veliko nedeljo in Ribnico.

Za konec pa še povabilo k ogledu oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA. V nedeljo ob 20.uri si boste lahko ogledali oddajo z dne PRVI februar 2000. Čez teden dni pa pripravljamo pregled dogodkov iztekajočega leta.

Oddaja UTRIP ORMOŽA je na sporedu:
četrtek ob 20.uri
petek ob 10. in 16.uri
sobota ob 18.uri
nedelja ob 11. in 18. uri