Iz vsebine:

Tako kot v mnogih slovenskih občinah, je v občinah Ormož in Središče ob Dravi minulo soboto potekala čistilna akcija »Očistimo Destinacijo Jeruzalem Slovenija 2023«. Tradicionalne spomladanske čistilne akcije so bile organizirane znotraj društev, krajevnih skupnosti, in skupin. S kamero smo pospremili Hardečane, ki se imajo navado na dan čistilne akcije zbrati pred gasilskim domom na Hardeku:

2. V nadaljevanju se odpravljamo med kmetijce, kjer je tudi kar nekaj obetavnih novosti, smo slišali na minulem občnem zboru članov strojnega krožka oziroma Združenja za med-sosedsko pomoč Ormož.

3. Med mnogimi atraktivnimi dogodki, ki jih v svojih devetih letih delovanja prireja DRUŠTVO ZA OHRANJANJE DEDIŠČINE PRLEŠKI ŽELEZNIČAR iz Osluševcev, je tudi postavitev razstave v upravni stavbi Slovenskih železnic, na Kolodvorski 11 v Ljubljani. Razstava bo na tej lokaciji na ogled vse do konca aprila; tako društvo Prleški železničar, kot občina Ormož pa postavitev razstave v Ljubljani štejeta kot še eno odlično možnost za promocijo Destinacije Jeruzalem Slovenija. Slavnostno odprtje razstave je bilo v torek…