Iz vsebine:
Bili smo na tiskovni konferenci, ki jo je sklical nekdanji župan Alojz Sok oziroma predsednik Občinske odbora Nove Slovenije Ormož. Skupaj z občinskim svetnikom Jožefom Cajnkom sta se odzvala na izjave sedanjega župana Danijela Vrbnjaka v zvezi z ekonomsko poslovno cono v Ormožu:

2.Ustanova doktorja Antona Trstenjaka in slovenski kolesarji so v sodelovanju z občino Ormož in s Športno zvezo občine Ormož ter Sokolskim društvom Ormož Domu starejših občanov podarili dve sobni kolesi za vadbo. Humanitarna akcija je stekla na pobudo izvršnega direktorja Ustanove doktorja Antona Trstenjaka DUŠANA GERLOVIČA:

3.Med mnogimi domiselnimi in predvsem zelo izvirnimi razstavami, ki jih pripravljajo zaposleni ormoške enote Pokrajinskega muzeja Ptuj – Ormož, je tudi nova razstava avtorice Manice Hartman, ki predstavlja opremo ormoškega gradu v prvi polovici 20.stoletja:

4.Tudi v Svetem Tomažu se ponašajo z na novo postavljeno etnološko razstavo, ki so jo na ogled postavili v obnovljenih prostorih nekdanje pošte. Razstavo so v bistvu prenesli iz stare šole, kjer je samevale že nekaj let:

5.V Ormožu pa imamo še eno razstavo: V Beli dvorani Grajske pristave so od minulega tedna na ogled del, ki so nastala na letošnji likovno-literarni koloniji na Maleku, ki pa je tudi delček Rastoče knjige Slovenije:

6. Že osmo leto zapored so na OŠ Ivanjkovci učenci v »tednu otroka« v šolo in iz šole hodili peš ali s kolesom. V osmih letih so tako prehodili ali prevozili več kot 15 tisoč kilometrov.

7. Sedaj pa k športu: Rokometni klub Ormož je bil gostitelj derbija 6.kroga NLB lige. Pomerili sta se ekipi Jeruzalem Ormož in Pivovarna Laško:

8. S prvenstvom so pričeli tudi rokometaši v 2.slovenski rokometni ligi. V 1.krogu je Ptujska Drava gostila sosedski derbi proti Veliki Nedelji. Varovanci Uroša Krstiča so se izkazali in Ptujčane premagali za 5 golov:

9. V PRVI slovenski futsal ligi je bil odigran 5. krog, kjer je ekipa Ptuja zabeležila peto zaporedno zmago, Petelini Svetega Tomaža pa so zabeležili 4.prvenstveni poraz: