Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Ormož je minuli teden pripravilo novinarsko konferenco na kateri sta predsednik združenja Miran Fišer in upravnik Kluba veteranov Boris Vukan spregovorila o delu Združena v letu minulem letu in seveda o načrtu aktivnosti v tekočem letu. Vsekakor se veterani imajo s čim pohvaliti, boste lahko slišali v pripspevku:

V ponedeljek je v domu kulture bila javna razprava na temo osnutka projekta CEROP v glinokopu Hardeška šuma. Razprave se je udeležilo okrog 130 občanov, večina – seveda – tistih, ki so proti odlagališču, oziroma tistih, ki živijo v bližini. To pa so prebivalci Hardeka, Dobrave in Litmerka:

Študijski krožek, ki deluje v okviru brezplačnih neformalnih izobraževanj znotraj LU ORMOŽ vedno preseneča. Tokrat so v cvetlični vrt spremenili avlo občinske zgradbe. Razstavo pa naslovili UTRINKI POMLADI. Otvoritev prelepe razstave je bila v sredo:

Na samo otvoritev razstave UTRINKI POMLADI, je minuli materinski dan zaznamoval še en lep dogodek v Ormož. Gre za posebno gesto Občinskega odbora Nove Slovenije, ki so stanovalkam v Domu starejših občanov in Ormožankam podeljevali vrtnice, in mnogim tako ZELO polepšali dan:

Mesec marec ne prinese samo pomladi in veliko cvetja, pač pa tudi dva praznika posvečenega ženskam in mamam. In – v čast tema dvema praznikoma tradicionalno vse naokrog potekajo številne slovesnosti. Tudi v Cvetkovcih, kjer proslavo in potem družabno srečanje pripravijo v dvorani domačega gasilskega doma. Bilo je zelo veselo, boste videli. Sicer pa si boste proslavo v CELOTI lahko ogledali na programu KTV ORMOŽ v torek ob 20.05 uri ali katero izmed ponovitev prihodnjo soboto ob 21.uri, in potem še v nedeljo ob 16.00 uri.) NASLOVNA SLIKA s proslave-

Seveda pa oddaja prinaša tudi PREGLED zadnjih športnih dogodkov.

Oddaja bo na programu KTV ORMOŽ nocoj ob 20.05 uri.
PONOVITVE: petek ob 10.00 in 16.00 uri, sobota ob 18.00, nedelja ob 11.00 in 18.00 uri

ODDAJA pa je na ogled tudi v okviru programov PeTV in SIP TV ter na programu TELE M v nedeljo ob 12.10 uri.