V ponedeljek je bila 3.seja Občinskega sveta Ormož. Delo svetnikov je zmedlo pismo svetnika in državnega poslanca Janija Ivanuše, ki opozarja, da je 2.redna seja novo-ustanovljenega občinskega sveta v decembru bila nezakonita:

2. Športna dvorana na Hardeku počasi dobiva svojo končno podobo. Gre za 1100 kvadratnih metrov dodatnih površin, ki jih uporabniki nestrpno čakajo; saj je zaradi gradnje že skoraj dobro leto športno življenje v Ormožu precej okrnjeno:

3. Med mnogimi zanimivimi dogodki, ki jih pripravljajo v Ormoški knjižnici je minuli četrtek znan slovenski publicist JOŽE ROZMAN predstavil svojo knjigo ČAR VINA. Z njim se je pogovarjal poznavalec in strokovnjak, domačin SAMO SIMONIČ:

4. Pred dnevi so se na številnih lokacijah pojavili zabojniki in vreče na katerih piše, da se zbirajo zamaški za Nežo. Tudi na Facebooku in v različnih medijih ali poslušali smo brali o tej veliki humanitarni akciji, v katero se je v bistvu vključila že cela Slovenija. Pa smo obiskali našo malo Nežo, ki živi na Partizanski ulici 13 v Središču ob Dravi:

5. V sklopu projekta »Danes za jutri« so podjetje Z-Eniac, Ljudska univerza in Komunalno podjetje v Svetem Tomažu v sodelovanju s teto Marto pripravili učno uro oziroma delavnico o lanu:

6. Če kje, si pa snega želijo člani Smučarskega kluba Sveti Tomaž. Svoje smučišče so opremili z dodatnimi snežnimi topovi, tako, da če bodo primerno nizke temperature snega ne bi smeli zmanjkati, s tem pa ne priložnosti za smučarje:

7. Med športnimi dogodki smo bili na zadnjih pripravljalni tekmi rokometašev Jeruzalema, kjer so vinarji s 30: 27 ugnali ptujsko Dravo; z minirokometaši Jeruzalema pa smo bili na prvem Pokijevem turnirju v Celju…