Nemško podjetje KiK Textilien, ki ima svojo prodajalno tudi v Ormožu, je v okviru akcije “Spravimo otroke z ulice” ormoškim mladim nogometašem podaril0 drese. Prejeli so 60 dresov ter 3 športne torbe:

Gre za največjo donacijo slovenskim mladim nogometašem, tako kot v vseh ostalih klubih pa so tudi ormoški donacije bili izjemno veseli. Dresi so iz clima cool materiala in vsebujejo zgornji in spodnji del, nogavice in športno torbo po skupini igralcev. Drese je izročil generalni vodja prodaje Kik Textilien za Slovenijo in Hrvaško, Ante Rimac, ki je mlade ormoške nogometaše obiskal na treningu minulo sredo v športni dvorani v Podgorcih.

KiK Textilien, nemška tekstilna veriga in številka 1 v Evropi, je ena od najhitreje rastočih podjetij na tem področju.
Prva prodajalna je bila odprta leta 1994. v Düsseldorfu v Nemčiji, danes pa KiK posluje v več kot 3260 poslovalnicah v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, v Sloveniji, na Hrvaškem, na Poljskem in Slovaškem in zaposluje skoraj 22.000 delavcev. To mega podjetje s sedežem v nemškem Bönenu, ustvarja letni promet v znesku več kot 1,75 milijarde €.
V nemščini je KiK kratica za “Kunde ist König, kar v prevodu pomeni “kupec je kralj” in prav to je tudi glavni moto te tekstilne verige. V znak spoštovanja svojih kupcev pa so najbrž tudi dresi, ki so razveselili tisoče mladih slovenskih nogometašev.