ROKOMET, 1. NLB Leasing liga, 7. krog:
Peta zmaga zapored ormoškega Jeruzalema
Jeruzalem – Škofja Loka 27 : 22 (13 : 10)
Jeruzalem:
Balent (14 obramb), Šutalo; Kavčič 1, Bogadi 1, Radujković 1, Čudič 1 (1), Veselko 2 (2), Žuran 9, Grizolt 1, Kocbek 4, Ozmec, Mesarić 4, Petrovič, Rajšp, Cirar 2, Kolmančič 1. Trener: Saša Prapotnik
Škofja Loka: Pajntar (3 obrambe), A. Vrbinc (6 obramb); M. Vrbinc 4, Rakovec 1, Šibanc 3, Gartner 2 (1), Jenko Bogdanić 2 (1), Kavčič 3, Korošec, Dolenec 1, Cingesar 3, Bradeško, Rant, Bergant, Rebič, Kete 3. Trener: Bojan Čotar
Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 5/4; Škofja Loka 2/2.
Izključitve: Jeruzalem 6; Škofja Loka 6 minut.
Igralec tekme: Rok Žuran (Jeruzalem Ormož).
Rokometaši Jeruzalema so proti Škofji Loki dosegli svojo šesto zmago na sedmih tekmah državnega prvenstva in ostajajo hit sezone. To je bila peta zaporedna zmaga Vinarjev s katero si z velenjskim Gorenjem delijo visoko drugo mesto. Zmaga nad Gorenjci je bila izjemno suverena, saj so varovanci trenerja Saše Prapotnika potek tekme nadzirali od prve do zadnje minute. Poleg domače ekipe je potrebno pohvaliti tudi ormoško občinstvo (400 gledalcev), ki je lepo napolnilo trdnjavo Hardek. Ta bo znova pokala po šivih v soboto 24. oktobra ob 19.00 uri, ko v tekmi 8. kroga v Ormož prihaja zmeraj žilava Ribnica.

Miha Kolmančič (RK Jeruzalem Ormož) se je veselil zmage v članski (Škofja Loka) in mladinski konkurenci (Trimo Trebnje).

Miha Kolmančič (RK Jeruzalem Ormož) se je veselil zmage v članski (Škofja Loka) in mladinski konkurenci (Trimo Trebnje).

IZJAVA:
David Bogadi (Jeruzalem Ormož): Začeli smo odlično v obrambi in gostje so težko prihajali do strelov. Odlično je branil tudi vratar Balent, kar nam je še zvišalo samozavest. Končno smo tudi mi dočakali, da tekme lahko zmagujemo na rutino in upam, da tako nadaljujemo naprej. Zdaj na Hardek prihaja Ribnica, ki se bo vsekakor želela maščevati za lanskoletni poraz, ko je zapravila enajst zadetkov prednosti. S pomočjo našega krasnega občinstva lahko premagamo tudi Ribnico.