ROKOMET, mlajše selekcije:
Mlajši dečki B Jeruzalema (1999) državni podprvaki

V Novem mestu je v soboto 16. aprila 2011 potekal zaključni turnir mlajših dečkov B (letniki 1999), ki je odločal o naslovu državnih prvakov. Za medalje so se borile ekipe: Krka Novo mesto, Trimo Trebnje, Mokerc Ig, Jeruzalem Ormož. Največ uspeha so poželi rokometaši Trima, ki so v odločilni tekmi s 13 : 12 ugnali Ormožane, katerim je bil to nasploh prvi poraz v sezoni (25 zmag, 1 poraz). V naj sedmerko sta bila izbrana dva Ormožana: vratar Jurček Korpič Lesjak in desni zunanji Nejc Zidarič. Na turnirju velja pohvaliti oba sodniška para, še posebej par Dominik Majer in Boštjan Žitnik ter par Aleš Gorenc in Boštjan Lindič, ki so kot se spodobi za finale opravili svojo nalogo.

Rezultati:
Jeruzalem Ormož – Krka Novo mesto 12 : 7

Jeruzalem: Korpič Lesjak, Rizman; Zidarič 3, Niedorfer 5 (3), Voršič 1, M. Hebar, Voljč, Jovanovič, Kozel, Petek, Kociper 2, Šoštarič, Štrucl, Šulek, Ciglar, G. Hebar, Notersberg 1, Munda.
Kot je že v navadi so prve tekme najtrši oreh za vse ekipe. Tudi tokrat je bilo tako in Ormožani so kljub veliki tremi ter ob številnih zgrešenih strelih (zapravili 4 sedemmetrovke) ugnali borbene gostitelje.

Jeruzalem Ormož – Trimo Trebnje 12 : 13
Jeruzalem: Korpič Lesjak, Rizman; Zidarič 4, Niedorfer 5, Voršič 1, M. Hebar, Voljč, Jovanovič, Kozel, Petek, Kociper, Šoštarič, Štrucl, Šulek, Ciglar, G. Hebar, Notersberg, Munda 2.
V 10. minuti so Trebanjci povedli z 8 : 4. Igra Jeruzalema je bila katastrofalna. Nato pa petnajst odličnih minut Jeruzalemčkov, ki so zaigrali odlično v obrambi, Korpič Lesjak je zaklenil svoja vrata in v 26. minuti je Jeruzalem po seriji 6 : 0 povedel z 10 : 8. V naslednjih minutah so Ormožani zapravili 4 čiste mete in zamudili še povečati svojo prednost. Ob obilici sreče je Trimu uspelo na koncu slaviti, čeprav so Ormožani še vodili z 12 : 11.

Jeruzalem Ormož – Mokerc Ig 16 : 10

Jeruzalem: Korpič Lesjak, Rizman; Zidarič 3 (1), Niedorfer 2, Voršič 1, M. Hebar 4, Voljč 1, Jovanovič, Kozel 1, Petek, Kociper 2, Šoštarič, Štrucl, Šulek, Ciglar, G. Hebar, Notersberg, Munda 2.
Izid je bil poravnan do 7 : 7. Spet so Ormožani zapravili številne lepe priložnosti in 3 sedemmetrovke. Na turnirju so Jeruzalemčki sedemmetrovke izvajali 11/4! Po seriji 5 : 0, 12 : 7, je zmagovalec bil odločen in Ormožani so se lahko začeli veseliti ob osvojitvi srebrne medalje.