ROKOMET, mlajše selekcije:
Odličen začetek sezone za mlajše deklice A Ormoža

ŽRK ORMOŽ – ŽRK MARIBOR 16 : 12 (8 : 7)
Kot je bilo pričakovati, je že sam začetek tekme med ŽRK Ormož in ŽRK Branik iz Maribora, napovedal borbeno in agresivno igro.
Sprva sta ekipi delovali dokaj izenačeno, a so si domačinke v 1. polčasu kljub temu uspele priigrati 2 gola prednosti. V nadaljevanju se je odvijal neizprosen boj za vsako žogo. Ključnega pomena je bila celotna obramba Ormožank, ki je delovala usklajeno in močno. Ponovno sta se izkazali vratarki Kaja (13 obramb) in Zoja (3 obrambe), v napadu pa so se najbolj izkazale Annemarie, Anna Tiya in Lorella. Domačinke so si tako priigrale novo zmago z rezultatom 16 : 12.

V soboto, 28. 11. 2015, bodo MDA ŽRK Ormož gostovale pri ekipi RK Zelene doline v Žalcu.
ŽRK Ormož: Annemarie Trunk, Lorella Kolenko, Anna Tiya Cvetko, Alina Planinc, Lana Zadravec, Teja Cimerman, Kaja Korpar, Klara Ropoša, Tajda Kreč, Liza Kandrič, Zoja Kirič, Žanamari Kaloh, Neja Polak, Pia Kolbl Novak. Trenerja: Sanja Potočnjak in Robi Mesarec

Ormožanke so po treh odigranih tekmah s tremi zmagami na vrhu predtekmovalne skupine Vzhod. Premagale so Celje 21 : 14, Ptuj 16 : 9 in Maribor 16 : 12. V naslednjem krogu jih čaka tekma proti Žalcu.

Mlajše deklice ŽRK Ormož.

Mlajše deklice ŽRK Ormož.