ROKOMET, mlajše selekcije RK Jeruzalem Ormož:
Zmagi SDA in SDB

STAREJŠI DEČKI A (letniki 1996):
Še korak bližje končni uvrstitvi od 5. – 8. mesta v državi
Gorišnica Jeruzalem – Gorenje Velenje 29 : 25 (14 : 7)
Gorišnica Jeruzalem: Škerjanec, Mendaš; Šandor, Kolmančič 7 (2), Lukman, Vesenjak 3 (1), Kociper 5, Kralj, Geč 4, Sok 2, Tement, Kolenko, Štumberger 3, Kosi 2, Zorec, Topolovec 2. Trenerja: Mladen Grabovac in Franc Šandor
Ekipa Gorišnice Jeruzalema je na Hardeku brez večjih težav ugnala Gorenje in je blizu 3. mesta v polfinalni skupini B. Prav to mesto bi v nadaljevanju sezone Jeruzalemčkom omogočilo, da bi bili organizatorji zaključnega turnirja, ki bo odločal od 5. – 8. mesta v državi.
V naslednjem krogu v soboto 2. aprila ekipa gostuje v Celju, kjer bo zaigrala brez nekaterih fantov letnika 1997, ki jih čakata odločilni tekmi za uvrstitev na Final 4 pri starejših dečkih B.

STAREJŠI DEČKI B (letniki 1997):
Nova bleda predstava in 18 zaporedna zmaga
Jeruzalem Gorišnica – Šmartno 28 : 22 (13 : 10)

Jeruzalem Gorišnica: Korpič Lesjak, Mendaš; Šandor 2, Kolmančič 4, Lukman 1, Vesenjak 2 (1), Kociper 5, Geč 2, Kralj, Tement, Ozmec 1, Horvat, Štumberger 7, Kosi 3, Žižek Cvetko 1, Topolovec. Trenerja: Uroš Krstič in Franc Šandor
Jeruzalemčki so proti borbeni ekipi Šmartnega zabeležili 18 zaporedno zmago, vendar so z igro in pristopom razočarali. Igra v obrambi zmeraj pokaže, če so fantje “ta pravi”, tokrat (ne samo tokrat) pa je igra v obrambi bila daleč od sposobnosti te ekipe. Ob tem so mladi rokometaši Jeruzalema in Gorišnice zastreljali verjeli ali ne 18 čistih zicerjev! S takšno igro se ekipi pred dvema odločilnima tekmama na gostovanju v Celju ter Krškem slabo piše in ekipa bi lahko v naslednjih igralnih dneh izgubila vse za kar je marljivo delala celo leto. V soboto 2. aprila ekipo čaka gostovanje v Celju in v nedeljo 3. aprila še gostovanje v Krškem. Prav ekipe Jeruzalema, Krškega in Celja se potegujejo za dve vstopnici za Final 4, ki bo v Trebnjem pri Trimu.

MLAJŠI DEČKI A (letniki 1998) in B (letniki 1999):
V četrtek proti Gorenju, v soboto proti Krškemu

Zaradi zasedenosti Rdeče dvorane v Velenju Jeruzalemčki niso odigrali svojih prvenstvenih tekem čez vikend, ampak bodo pri Gorenju gostovali v četrtek 31. marca. MDB bodo zaigrali ob 17.10 uri, MDA pa uro kasneje. Z zmagama bi si ormoški ekipi teoretično in praktično zagotovili uvrstitev na Final 4. V soboto 2. aprila na Hardeku gostujejo rokometaši Krškega. MDA bodo igrali ob 11.15 uri, MDB ob 10.00 uri. Držimo pesti.