ROKOMET, NLB leasing liga, 23. krog:

Trdo delo na treningih obrodilo prve sadove

Škofja Loka – Jeruzalem 21 : 26 (11 : 14)
Škofja Loka:
A. Vrbinc (10 obramb), Panjtar; M. Vrbinc 1, Rakovec, Šibanc 3, Lapajne 8 (5), Kavčič 1, Štremfelj, Korošec, Čebron, Cingesar, Bradeško 3, Dolenec 1, Rant, Rebič 4, Gartner.
Jeruzalem Ormož: Balent (15 obramb), Škalički; Kolmančič 7, Bogadi 6, Radujković, Čudič, Gregorc 4 (3), Veselko 1, Grizolt, Kocbek 5, Mesarić 1, Petrovič, Rajšp 1, Lukman, Ozmec, Kosi
Sedemmetrovke: Urbanscape Loka 5 (5); Jeruzalem Ormož 3 (3).
Izključitve: Urbanscape Loka 4; Jeruzalem Ormož 8 minut.

Igralec tekme: Miha Kolmančič (Jeruzalem Ormož).

Rokometaši Jeruzalema so z zmago v Škofji Loki priredili največje presenečenje 23. kroga. Zagnano delo na treningih v zadnjih štirinajstih dneh je obrodilo s prvimi sadovi, čeprav zaradi poškodbe ekipi ni mogel pomagati prvi strelec lige Bojan Čudič. Vinarji so odlično zaigrali v obrambi, ob tem pa še imeli raspoloženega vratarja Tomislava Balenta, ki je tekmo končal pri 15 obrambah. Dovolj razlogov za uspeh v Škofji Loki, čeprav ne smemo pozabiti še odličnega strelskega učinka Mihe Kolmančiča in Davida Bogadija, ki sta nasprotnika skupaj natresla trinajst zadetkov. V 24. krogu v soboto 18. 4. ob 19.00 uri na Hardek prihaja zasedba Slovana iz Ljubljane.

IZJAVA:
Saša Prapotnik (trener Jeruzalem): Čestitke moji ekipi, ki je v Škofji Loki prikazala eno boljših predstav in zabeležila peto točko na gostovanju. Med štirinajst dnevnim premorom smo se dobro pripravili in smo na poti, da uresničimo še zadnji zadani cilj v tej sezoni in to je v zadnjih štirih krogih osvojiti vsaj šest točk. Vsako tekmo bomo pričeli z željo po uspehu in verjamem, da lahko prvenstvo zaključimo tudi z vsemi štirimi zmagami. Seveda moramo nadaljevati še naprej s tako marljivim delom na treningih, saj nas do konca sezone loči le še tri tekme.