ROKOMET:
Ormožan Marko Bezjak ostaja v Gorenju; Miha Gorenšek na Švedsko

Eden od vidnejših členov velenjske ekipe je minuli teden v pisarni kluba podpisal podaljšanje pogodbe z rokometnim klubom Gorenje Velenje. Marko Bezjak, kapetan bo tako imel krila in želo še naslednji dve sezoni. Po podpisu pogodbe z Gorenjem je na naslov Bezjaka prispela še ponudba Celja.

Marko Bezjak:
Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo s klubom. Mislim, da takšna ekipa kot je sedaj lahko osvoji zelo veliko, saj resnično vse deluje tako kot mora. Kljub temu, da je prišlo nekaj ponudb tako iz slovenske lige, kot iz tujine sem se odločil za Gorenje. Vem, da ima ta klub potencial in dal bom vse od sebe, da doprinesem ekipi, in da letos ter v prihodnjih sezonah dosežemo zastavljene cilje.

Miha Gorenšek na Švedsko
Po tekmi v Šmartnem je vrste Jeruzalema zapustil Celjan Miha Gorenšek, ki bo svojo pot najbrž nadaljeval na Švedskem. Včeraj v ponedeljek je Gorenšek opravljal zdravniški pregled in če ga je uspešno opravil bo svojo rokometno pot nadaljeval pri sedmo uvrščeni ekipi švedskega prvenstva Halmstad Drottu (23 točk). Na Švedskem vodi ekipa Eskilstuna Guifa s 40 točkami. Halmstad Drott se lahko pohvali s športno dvorano za kar 4630 gledalcev.