ROKOMET: Pester zaključek leta za Jeruzalemčke

Počitnice, počitnice,…..
Člani Jeruzalema so z zmago nad Izolo (30 : 27) v sredo 21. decembra zaključili s tekmami in treningi v letu 2011. Trenutno osmouvrščena zasedba državnega prvenstva se bo ponovno zbrala v četrtek 5. januarja. Nadaljevanje prvenstva bo 4. februarja, ko bodo Vinarji gostovali v Krškem. Dogovorjenih je že nekaj pripravljalnih tekem, kjer so zaenkrat znani nasprotniki Zagreb, Karlovac, Sisak, Vidovec.

Člani Jeruzalema so šele v zaključku leta 2011 zaigrali kot znajo in bodo zimski premor prebili na 8. mestu

Beograd – Varaždin – Prešov
Takšen pa bo v naslednjih dneh vrstni red turnirjev mladih Jeruzalemčkov. Letniki 1996 in 1997 od torka 27. do četrtka 29. decembra odhajajo na turnir v Beograd, kjer bodo zaigrali proti ekipam iz Srbije, Hrvaške, Makedonije, BiH, Francije. V predtekmovanju bodo Jeruzalemčki zaigrali tudi proti sloviti beograjski Crveni Zvezdi. Cilj turnirja v Beogradu je spoznavanje in uigravanje ekipe, ki bo prihodnje leto skupaj zaigrala v kadetski konkurenci.

Takšno zgleda veselje ob zmagah Jeruzalemčkov.

Letnike 2000 in 1998 v torek 27. in v sredo 28. decembra čaka nastop na Božičnem turnirju v Varaždinu. Konkurenca v Varaždinu bo letos izjemno močna in obe ormoški ekipi bosta imeli lepo priložnost za dokazovanje. Na turnirju nastopajo praktično najboljše hrvaške ekipe v obeh konkurencah.
Pri letnikih 2000 nastopa 17 ekip. Jeruzalemčki so v težki predtekmovalni skupini skupaj s Karlovcem, Virovitico in Čakovcem. V četrtfinale napredujeta prvo in drugo uvrščeni ekipi.
Pri letnikih 1998 nastopa 14 ekip. Jeruzalemčki (slovenski državni prvaki) so v predtekmovalni skupini skupaj s Karlovcem, Arbanasi Zadar, Ludbregom in Vidovcem. V polfinale med prvih šest ekip vodita prvo in drugo mesto v predtekmovanju.

Trener Mladen Grabovac bo z Jeruzalemčki odpotoval v Beograd. To bo sploh prvi nastop mladih Ormožanov v Srbiji.

Jeruzalemčkom na turnirjih želimo obilo športne sreče in uspehov, obenem pa, da se domov vrnejo zdravi, saj se že od 4. do 8. januarja 2012 letniki 1998, 1999 in 2000 odpravljajo na turnir v Prešov na Slovaškem, kjer so lani Jeruzalemlčki dosegli sanjski uspeh s tremi zmagami v kategorijah letnikov 1997, 1998 in 1999.

Aljoša Munda (letnik 2000) bo branil barve Jeruzalema na Hrvaškem in na Slovaškem