ROKOMET, pred tekmo 21. kroga:
Pred Pokalom Slovenije spočiti glavne adute

Glede na stanje na lestvici, ki pravi, da bodo Jeruzalemčki prvenstvo nadaljevali v Ligi za obstanek, je to v sezoni 2011/2012 edini obisk Hardeka kakšnega izmed udeležencev evropske Lige prvakov. V Ormožu bo danes ob 19.00 uri gostoval Cimos, ekipa, ki že vrsto let brez večjih težav visoko premaguje Vinarje. Na zadnje so Primorci na Bonifiki ekipi Saša Prapotnika zadali najvišji poraz v sezoni 2011/2012. Tekma se je končala pri kar +16, 38 : 22 za Avtomobiliste. Tudi tokrat so varovanci trenerja Fredija Radojkoviča v vlogi popolnega favorita, saj bodo Ormožani pred zaključnim turnirjem Pokala Slovenije spočili glavne adute. Tega si ne morejo privoščiti pri Cimosu, saj je drugo mesto, ki še vodi v Ligo prvakov v prihodnji sezoni dosegljivo.

Gašper Jelen (RK Jeruzalem Ormož) - njegov nastop proti Cimosu je zaradi bolezni pod vprašajem

Ljubitelji rokometa bodo tako lahko uživali v rokometnih vragolijah Sebastiana Skubeta, Milorada Krivokapića, Deana Bombača, Uroša Rapotca, Matjaža Brumna, Bojana Skoka, Matjaža Mlakarja in mnogih drugih. Seveda se tudi domača ekipa ne bo kar tako predala in bo poskušala nasprotniku pobrati čim več moči pred sobotnim polfinalnim srečanjem Pokala Slovenije v Podčetrtku. Na zadnjem prvenstvenem srečanju so rokometaši Jeruzalema osvojili pomembni točki proti Šmartnemu in zdaj lažje dihajo v boju za obstanek v ligi.

Trener Saša Prapotnik (RK Jeruzalem Ormož) - cilj Vinarjev je nasprotnika čim bolj utruditi pred sobotnim pokalnim srečanjem ob 16.30 uri v Podčetrtku