Vsak petek med 8.in 10.uro je v pisarni DU Ormož zelo živahno. Ti dve uri tedensko sta namreč priložnost, da morda v pisarni urediš uradne zadeve ali enostavno prideš kaj vprašat – namreč v Društvu se vedno kaj dogaja – trenutno pa so najaktualnejše priprave na redni letni občin zbor članov, ki bo v petek 09.marca.

Ormoško društvo upokojencev je eno najštevilčnejših v Sp.Podravju, po stanju 31.december je štelo 493 upokojencev, od tega 307 žensk in 186 moških.
Članstvo v Društvu seveda prinaša možnost aktivnejšega preživljanja prostega časa – v ponudbi je namreč vrsta aktivnosti od športnih do družabnih. Med športnimi je še vedno najbolj priljubljeno viseče kegljanje. Letos bo aktivno kegljalo oziroma barve ormoškega društva zastopalo kar 20 upokojencev, kar pomeni 4 ekipe ( 2 ženski in 2 moški). 3 ekipe pa imajo tudi balinarjev in eno ribiško ekipo. Med športnimi aktivnostmi pa bodo letos aktivnejši tudi v pohodništvu, nekaj aktivnosti za pohodnike bodo organizirali z ormoškim društvom za osteoporozo.
Kar nekaj krat se bodo v teku leta srečali na tradicionalnih družabnih srečanjih in se že konec marca odpravili na skupno letovanje v Izolo ( 28.marca do 03.aprila).
Sicer pa so ponosni na svojo novo spletno stran, ki je aktivna od novega leta – in kjer je možno najti vse informacije – od novic, vabil, obvestil, do vsega kar bi pač uporabnika lahko zanima.

Andrej Pučko, predsednik DU ORMOŽ (Foto:Karolina Putarek)

Danica Majč, tajnica DU ORMOŽ ( Foto: Karolina Putarek)

Nada Plavec, blagajničarka DU ORMOŽ (Foto:Karolina Putarek)

Marijan Premuš, skrbnik spletne strani DU ORMOŽ (Foto:Karolina Putarek)

Mirko Majč, vodja športne sekcije DU ORMOŽ (Foto: Karolina Putarek)