Čas občnih zborov je, tako so se na – sedemnajstem – zbrali tudi člani STROJNEGA KROŽKA ORMOŽ. Tudi letos načrtujejo vrsto aktivnosti, podpirajo pa tudi oživitev proizvodnje sladkorne pese v Sloveniji, boste slišali v prvem prispevku.
Gasilci PGD ORMOŽ pa so se v soboto sestali na 126.občnem zboru, med točkami dnevnega reda, ki so obvezne za letne občne zbore, je bil tudi finančni načrt in plan dela ter plan investicij:
UTRINKI z občnega zbora:

Tudi delovne terapevtke zaposlene v ormoški Psihiatrični bolnišnici so se vključile v akcijo PODAJ NAPREJ, ki je v soboto dopoldne – v okviru svetovnega dneva Delovnih terapevtov – potekala še v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Lescah, Škofji Loki, Domžalah, Velenju in Idriji; obiskali smo jih na stojnici pred TC Holermous, obiskali pa smo tudi prostore delovne terapije.
UTRINKI iz prostorov delovne terapije v ormoški Psihiatrični bolnišnici:

V nadaljevanju boste lahko izvedeli, da je Ormoško društvo upokojencev je septembra lani dobilo novo vodstvo. Društvo sicer tudi z novim vodstvom deluje v ustaljenih okvirjih. Ponosni so na svojo spletno stran, ki je dostopna od novega leta – in si želijo novih večjih prostorov za svoje delovanje.
Nato se bomo odpravili med počitnikarje.
V ormoškem Mladinskem centru so tudi v minulih počitnicah poskrbeli, da šolarjem ne bi bil dolg čas. Kar štiri počitniške dni se je dogajalo – med drugim so organizirali pohod na Litmerk in se ustavili pri Bokševih:
V okviru gledališkega abonmaja, ki sp ormoški Mladinski center, JSKD OI Ormož in KOŠ ljubiteljem gledališča letos ponudil že drugo sezono, je minulo soboto bila že peta predstava, ki je na veselje organizatorjev znova napolnila Dom kulture, bo naslednji prispevek pre ŠPORTOM, kjer bomo največ minut namenili rokometu in srečanju med rokometaši Jeruzalema in Koperskega Cimosa, ki se bodo udarili še enkrat – in to, v soboto na zaključnem turnirju Pokala Slovenije v Podčetrtku. Seveda pa ne bo manjkalo tudi ostalih športnih novic.
Oddajo sta pripravila Karolina Putarek in Uroš Krstič. Za posnetke so poskrbeli Milan Majcen, Danilo Ivanuša in Uroš Krstič. Uroš Krstič je poskrbel tudi za montažo prispevkov, za montažo oddaje in računalniško podporo pa sta poskrbela Danilo Ivanuša in Zdravko Munda – Chato.
Oddajo bo povezovala Barbara Podgorelec s frizuro Frizerskega studia FRIZI in v oblačilih modnega oblikovalca Zorana Aragovića BiteMyStyle.

Oddaja bo na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00, v petek ob 10.00 in 16.00 uri v soboto in nedeljo ob 18.00 uri

v nedeljo ob 14.00 uri na programu TELE M, ter v petek in nedeljo zvečer na programu SIP TV,

lahko pa si jo ogledate tudi na tej spletni strani.