ROKOMET, 1. SRL, 1. B SRL:
Ormožani med pripravami proti vsem štirim sosedom

Ekipa Jeruzalema je s pripravami na drugi del prvenstva pričela v ponedeljek 6. januarja. Prvega treninga so se udeležili vsi raspoložljivi igralci, tudi Jaša Rajšp, ki je v prvem delu sezone odigral le pet tekem in pri tem dosegel 5 zadetkov. Celotne priprave do nadaljevanja sezone bo ekipa opravila v Ormožu, v Športni dvorani Hardek in v F – fitnesu, ki ga vodi bivši svetovni prvak Marko Zidarič Fištra. Kljub težkim treningom je zmeraj prisotna dobra volja. Ta je zaznamovala že prvi del sezone, kjer so Vinarji z osmimi zmagami in desetimi porazi osvojili 16 točk, katere jih štiri kroge pred koncem uvrščajo na 7. mesto. Znani so tudi vsi štirje nasprotniki v pripravljalnih tekmah. Zanimivo, da bodo Jeruzalemčki odigrali tekme proti vsem štirim sosedom: Ptuju (15. 1.), Moškanjcem Gorišnici (19. 1.), Varaždinu (21. 1.), Veliki Nedelji (24. 1.). Prva tekma, ki je na sporedu v torek 15. 1. na Ptuju se bo pričela ob 20.00 uri. S prvenstvom bodo Ormožani nadaljevali v torek 4. 2. in ne v soboto 1. 2. kot je bilo sprva predvideno, saj trenerja Saša Prapotnika od 30. 1. do 2. 2. v Bugojnem čaka reprezentančna akcija letnikov 1998. V goste trdnjave Hardek prihaja največje presenečenje letošnje sezone četrtouvrščena Ribnica. Ekipa Jeruzalema se poleg visoke uvrstitve lahko pohvali tudi z najboljšim strelcem lige Bojanom Čudičem Hugom, ki je na 18 tekmah državnega prvenstva in pokalnega tekmovanja dosegel 119 zadetkov (6,61 zadetka na tekmo).

Bojan Čudič Hugo, 29 - letni kapetan Jeruzalema iz Ormoža. Mojster sedemmetrovk. Bo nadaljeval s svojimi kolegi z odličnimi predstavami?

Bojan Čudič Hugo, 29 – letni kapetan Jeruzalema iz Ormoža. Mojster sedemmetrovk. Bo nadaljeval s svojimi kolegi z odličnimi predstavami?

MLAJŠE SELEKCIJE:
Trije celjsko – ormoški obračuni

V soboto 11. 1. in nedeljo 12. 1. se prične polfinalno tekmovanje državnega prvenstva pri mlajših selekcijah. Starejše dečke B (letniki 2000 in mlajši), starejše dečka A (letniki 1999 in mlajši) in kadete (letniki 1997 in mlajši) Jeruzalema čakajo v nedeljo 12. 1. gostovanja v celjskem Zlatorogu. Gre za tri derbije, kjer je v prav vsaki tekmi težko napovedati zmagovalca. Enostavno bo odločala dnevna forma in športna sreča. Da gre zares za derbije se zavedajo tudi na Rokometni zvezi Slovenije, saj bo tekme sodila sodniška trojka Masleža – Rižner – Teršek, ki spada med najboljše v Sloveniji. Ormožani napovedujejo srčno igro, ki je njihov zaščitni znak.

ob 10.00 uri – SDB: CELJE PL – JERUZALEM ORMOŽ
ob 11.30 uri – SDA: CELJE PL – JERUZALEM ORMOŽ
ob 13.00 uri – KADETI: CELJE PL – JERUZALEM ORMOŽ