ROKOMET, mlajše selekcije RK Jeruzalem Ormož:Škerjanec, Mendaš, Korpič Lesjak; Šandor, Bezjak, Ozmec 1, Vesenjak 7 (1), Kociper 2, Geč, Sok 6, Kralj, Tement 1, Kolenko, Štumberger 1, Kolmančič 9 (1), Topolovec 3. Trenerja: Uroš Krstič in Franc Šandor.
Starejši dečki A Gorišnice in Jeruzalema nadaljujeo s presenečenji v tem prvenstvu. Zmaga proti favoritu iz Velike Nedelje je bila že peta zapovrstjo. Vzdušje in obisk v dvorani na Hardeku je bilo kot si ga lahko le nekatere ekipe v članski 1. B in 2. ligi le želijo. Zbralo se je blizu 200 gledalcev, ki so lahko bili zadovoljni s prikazanim obeh ekip. V 1. polčasu so bili boljši gostje, ki so si v nekaj primerih priigrali dva zadetka prednosti, vendar je borbenim gostiteljem tik pred odmorom po golu najboljšega igralca derbija Kolmančiča uspelo izenačiti na 13 : 13. V nadaljevanju Jeruzalemčki svojega vodstva več niso izpustili iz rok. Pri izidu 27 : 23 je Kociper zamudil priložnost, da zapečati usodo sosedov iz Velike Nedelje. S svojimi napakami in po nekaj uspešnih obrambah vratarja Cvetka so domačini dali priložnost za priključek Veliki Nedelji, 27 : 26. Usodo gostov je z dvema zadetkoma s pozicije krožnega napadalca zapečatil Topolovec. Z zmago so rokometaši Gorišnice Jeruzalema osvojili enajsto točko od štirinajstih, kar jih uvršča na presnetljivo, toda zasluženo 2. mesto predtekmovalne skupine Vzhod. V 8. krogu v torek 2. novembra ob 18.00 uri v Gorišnici združena ekipa Gorišnice ter Jeruzalema gosti rokometaše Slovenj Gradca. Od 4. – 7. novembra ekipa odhaja na turnir v madžarski Monošter.

STAREJŠI DEČKI A (letniki 1996 in mlajši), 7. krog:
Novo presenečenje starejših dečkov A
Gorišnica Jeruzalem – Velika Nedelja 30 : 27 (13 : 13)
Gorišnica Jeruzalem:

MLAJŠI DEČKI B (letniki 1999, 2000):
Soliden odpor B ekipe v Celju
Celje PL – Jeruzalem B 18 : 14 (10 : 7)
Jeruzalem:
Firšt Šeruga; Ž. Kociper 1, M. Voršič, Notersberg 5 (1), T. Šulek 1 (1), Zadravec, Munda 4 (1), G. Hebar 3 (1), Sovič, Torič. Trenerja: Uroš Krstič in Iztok Luskovič
B ekipa mlajših dečkov B Jeruzalema je gostovala v Celju in nudila dostojen odpor leto dni starejši ter bistveno fizično močnejši ekipi Celja. Gostje so držali priključek do rezultata 7 : 6, v zaključku 1. polčasa pa je mladim Pivovarjem uspelo uiti na prednost +3, 10 : 7. V 2. polčasu so Jeruzalemčki storili nekaj nepotrebnih tehničnih napak, kar so izkoristili Celjani in povedli s 17 : 10. Kljub visokem zaostanku se žilavi Ormožani niso predali in zmanjšali prednost gostiteljev, ki so vse do konca tekme morali igrati z najmočnejšo zasedbo. Od 4. – 7. novembra ekipa 2000 letnikov odhaja na turnir v Monošter, kjer bodo nastopali v konkurenci letnikov 1999.