ROKOMET, RK JERUZALEM Ormož:
Tekmi proti Dobovi (petek 16. 3.) in Gorenju (sreda 21. 3.)

Rokometaše Jeruzalema, trenutno sedmo uvrščena ekipa prvenstva, v kratkem čakata dve pomembni tekmi. Že v petek 16. 3. ob 20.00 uri na Hard Ek prihaja Dobova, ki je zmeraj neugoden nasprotnik. Vinarje mučijo poškodbe,saj proti Dobovi zagotovo ne bosta zaigrala Tilen Kosi (okrevanje po poškodbi kolena) in Jure Kocbek (poškodba meniskusa). V ekipo se vrača oboleli Miha Kavčič, katerega je v Ljubljani odlično nadomestil Danijel Mesarić. Slednji zgleda, da je ujel pravo formo, saj je na zadnjih dveh tekmah dosegel deset zadetkov. Dobova se krčevito bori za obstanek v ligi in bo v Ormož zagotovo prišla nabrita. Verjamemo, da bodo Jeruzalemčki nasprotniku odgovorili na pravi način in nadaljevali niz zmag na domačem parketu.

Pot na Final 4 pokala Slovenije vodi preko favorita Gorenja
Kljub petkovi tekmi (petek 16. 3.) z Dobovo Ormožanom zagotovo misli vsaj malo uhajajo k četrtfinalu Pokala Slovenije, kjer bo nasprotnik Gorenje. Velenjčani so poleg Celja glavni favoriti za naslov državnega ter pokalnega prvaka in v sredo 21. 3. ob 19.00 uri v Ljutomer prihajajo v vlogi velikega favorita. Ose so v 1. krogu Lige za prvaka doživele šok ob domačem porazu s Koprom, a jih bo ta poraz samo dodatno motiviral, da dokažejo, da je šlo le za slab dan.

Ormožani so v Ljutomeru že igrali leta 2009, natančneje 12. decembra in po dobri predstavi izgubili s Celjem (27 : 33, polčas 14 : 16).

Želja Ormožanov je napolniti športno dvorano ŠIC v Ljutomeru in prikazati čim boljšo predstavo. Če pa se bo ponudila priložnost za senzacijo pa jo bodo Vinarji poskušali prijeti z vsemi štirimi. Vabljeni v Ljutomer na pravi rokometni spektakel.

Ormožani v četrtfinalu Pokala Slovenije niso imeli sreče z žrebom. Nasprotnik pred Final 4 bodo velenjske Ose.