Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 16. 10. 2017 do 7. ure dne 17. 10. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 16. 10. 2017

Ob 10.23 smo posredovali v Gornjih Ključarovcih, kjer smo obravnavali poškodbo ograje.

Ob 16.20 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Ivanjkovcih. Voznik osebnega avtomobila je odvzel prednost motoristu, kateri je trčil v njega in padel ter se pri tem lažje telesno poškodoval. Voznik osebnega avtomobila je vozil pod vplivom alkohola. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba, prav tako pa mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje.

Ob 17.45 smo v kraju Loperšice obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano ji je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.28 smo v Žerovincih obravnavali povoženje divjadi. Tokrat je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 03.17 smo v Pušencih obravnavali dogodek pri čemer smo ugotovili, da je vozilo in voznica vozila, ki je z vozilom trčila v srno izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, zaradi česar smo odstopili od ogleda.

Ob 05.52 smo zaradi kršitve javnega reda in miru opravili intervencijo v Ormožu, kjer je med vnukom in babico prišlo do spora. Pri tem se je vnuk nedostojno vedel do babice, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za torek dne 17. 10. 2017:

– Tekom dneva bodo policisti izvajali nadzor cestnega prometa in opravljali meritve hitrosti z mobilnim radarjem.

PRIPRAVILA:
Dušan Leben, policist I
in Edvard Cvetko, komandir