Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7.00 ure dne 30.7.2018 do 7.00 ure dne 31.7.2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 30. 7. 2018
Ob 13:00 uri smo bili na kraju poškodovanja tuje stvari v naselju Podgorci. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec z neznanim orožjem v nedeljo ustrelil psa in ga poškodoval. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 17.30 uri smo izven naselja Središče ob Dravi prijeli državljana Afganistana, kateri je nezakonito prečkal državno mejo iz R Hrvaške v R Slovenijo. Tujec bo po končanem postopku nastanjen v Centru za tujce Postojna.

Ob 21.36 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormož, kjer je neznani voznik neznanega vozila trčil v parkirano vozilo in ga poškodoval. Z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve povzročitelja nadaljujemo.

Ob 22.55 smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije v naselju Središče ob Dravi, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v psa in si poškodoval vozilo. Na kraju smo izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za torek 31. 7. 2018:
– ob rednem delu bomo opravljali nadzor prometa.

PRIPRAVILA:
Aleš Kokalj, policist I
in Edvard Cvetko, komandir