Minuli teden je v Ormožu potekal nogometni tabor za šolarje, ki imajo radi nogomet, in ki počitnice radi preživijo aktivno. Obiskali smo jih na zaključku tabora, v soboto, ko so pripravili piknik in na druženje povabili starše, s starši pa seveda odigrali nekaj napetih minut nogometa.

Nogometni tabor organizira Nogometni klub Ormož skupaj z Nogometno šolo, ki jo je minulo sezono v 5 selekcijah obiskovalo 70 otrok.
Letos se je v tabor vključilo presenetljivo veliko otrok, za katere je skrbela vrsta trenerjev in njihovih pomočnikov. Med devetdesetimi udeleženci je bilo kar dvajset deklic, kar pa je bilo še posebno presenečenje. In tako v Nogometni šoli že razmišljajo, da bi na jesen ustanovili tudi dekliško nogometno selekcijo.
Vreme jim sicer ni bilo najbolj naklonjeno, a je vreme najbrž bilo zadnje, kar bi tabornike spravilo v slabo voljo. Toliko več skrbi pa so imeli organizatorji. 90 otrok je seveda bilo potrebno zaposliti. Se pravi: poskrbeti, da jim ni bilo dolg čas, da so se zabavali in se naučili nekaterih nogometnih veščin.

VEČ v oddaji UTRIP ORMOŽA, v četrtek 5. julija 2018 ob 20.uri.

UTRINKI z zaključka tabora: