Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure, dne 04.12.2019, do 7.00 ure, dne 05.12. 2019, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 4. 12. 2019
Ob 12.10 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru med sosedoma iz okolice Ormoža. Na kraju ugotovljeno, da je ena oseba porinila drugo, da je padla in se lahko telesno poškodovala. Patrulja je na kraju sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve Lahke telesne poškodbe in Groženj. Po zbranih obvestilih bomo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 16.33 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik trčil v ptiča in si poškodoval vozilo. Vozniku izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 00.17 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik trčil v divjad – srno in si poškodoval vozilo. Vozniku izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 05:40 uri smo opravili privedbo dveh oseb na Okrožno sodišče Murska Sobota.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 5. 12. 2019

– Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, s poudarkom na ugotavljanju psihofizičnega stanja voznikov in hitrosti vožnje.

PRIPRAVILA:
Jože Čuš, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir