Oddaja prinaša:

1. Osnovnošolci občin Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi so se sestali na 10.medobčinskem parlamentu. Tema letošnjega parlamenta je bila PASTI MLADOSTNIŠTVA

2. Učenci devetih razredov OŠ Ormož so pripravili predstavo POZOR – HUDOBE NA DELU. Premiera je bila v četrtek, predstava pa bo na ogled še v petek, 8.aprila ob 18.uri v Domu kulture:

3. Mladinski center, ki deluje kot enota ormoške Ljudske univerze se je tudi aktivno vključil v vseslovenski projekt DAN ZA SPREMEMBE. Med aktivnostmi je bila tudi akcija »Žive naj lepe misli«:

4. V času velikonočnih praznikov je Velika Nedelja imela svoj praznik. Med prireditvami je bila tudi osrednja proslava, kjer so zaslužnemu sokrajanu podelili plaketo Krajevne skupnosti:

5. Pred dnevi je v Domu kulture pri Veliki Nedelji potekalo območno srečanje otroških gledaliških skupin IGRAJMO SE GLEDALIŠČE. Nastopilo je 8 skupin:

6. Med športnimi dogodki v nadaljevanju bo v ospredju nogomet: Nogometaši Ormož so na tekmi 14.kroga gostili vodilne Cirkulane in žal dosegli visok poraz.