V današnji oddaji se najprej odpravljamo v občino Sveti Tomaž. Tamkajšnji občinski svet se je namreč sestal na svoji 12.seji. Seja pa je potekala v znamenju poročil različnih skupnih služb v vseh treh Ormoških občinah:
Tudi na ormoškem se bodo nekateri vključili v vseslovensko akcijo OČISTIMO SLOVENIJO. Akcija se je v preteklih letih izkazala kot zelo koristna, saj je v enem dnevu bilo z narave odstranjenih tudi po TISOČ ton odpadkov, kako bo aktivno KP ORMOŽ nam bo povedal Ludvik Hriberšek.
Ideja o ponovni oživitvi proizvodnje sladkorja v Sloveniji je več kot resna. Združenje za oživitev proizvodnje je aktivno na vseh področjih, tako so se v sredo sestali s predstavniki KGZS. Kaj je bilo povedano pa boste lahko izvedeli iz prispevka.
Študentski servis Maribor, poslovalnica v Ormožu deluje že skoraj 10 let. Pred kratkim se je preselil na novo lokacijo na Kerenčičev trg. Tako je svojim uporabnikom še bolj dostopen, Odpravili pa smo se tudi na eno izmed skipinskih vadb, ki jo za občane organizira Atletski klub Ormož. Udeležencev je več presenetljivo veliko, zadovoljno ugotavljajo organizatorji:
Ormoški park je vedno dobrodošla oaza za sprehajalce. Tudi otrokom iz ormoškega vrtca je bil vedno prijetno okolje za dolge spomladanske sprehode. V parku smo izsledili skupino “Rdaovedne bučke”.
V nadaljevanju pa k športnim dogodkom. S toplejšimi dnevi je tudi športnih dogodkov vse več.

Pridružite se nam nocoj ob 21.00 uri,
ali pa si ogledjte katero izmed ponovitev:
petek ob 10.00 in 16.00 uri
sobota, nedelja ob 18.00 uri