Poletje gre h koncu, in počitnice smo zaključili tudi v studiu KTV ORMOŽ. Od dopusta do dopusta pa štejemo tudi naše delovne sezone in pregledamo opravljeno delo. Tako smo v minuli sezoni (od 15.avgusta 2015 do 15.julija 2016) pripravili 48 oddaj UTRIP ORMOŽA, kar pomeni 376 prispevkov iz Ormoške, Središče in Tomaževske občine; pripravili 45 pogovornih oddaj “Med nami povedano”, 45 oddaj “Z domačih odrov” (posnetki koncertov in podobnih prireditev), 45 oddaj AKTUALNO in 45 različnih ŠPORTNIH oddaj. Verjetno pa nas čaka enako pestra tudi nova sezona. Tako ste si minuli torek v okviru nove sezone v rubriki “Z domačih odrov”, premierno lahko ogledali Poletni koncert vokalno instrumentalne skupine Zlate ribice, v sredo rokometno tekmo Slovenija – Danska, ki je bila odigrana v okviru Evropskega rokometnega prvenstva za kadete, nocoj ob 20.uri pa je na sporedu prva podopustniška oddaja UTRIP ORMOŽA, ki prinaša:

1. Prispevek o letošnji žetvi. Mesec julij so, seveda, zaznamovale žetve. V največjem kmetijskem podjetju na Ormoškem – v podjetju Jeruzalem Ormož SAT so letos pšenico želi 3 tedne:
2. Na Kogu so zaključili tradicionalno prireditev DNEVI turizma. Zraven smo bili minulo soboto…
3. Napočil je tudi čas za košnjo otave. Pri Šekovih v Velikem Brebrovniku so kosili kar s petimi BEČESKAMI na enkrat!
4. Vse naookrog pa se že sliši petje klopotcev. Minulo soboto je lastnik Stanko Habjanič v Hermancih v funkcijo spravil svoj – največji klopotec na svetu:
5. Tudi Ormoški festival alternativne kulture – krajše OFAK 2016, je za nami. Tudi letos ga je vse dni spremljala OFAKAFANA:
6. V začetku avgusta je v Knjižnici »Franca Ksavra Meška« je bila predstavitev pesniške zbirke “Likalnik na muhte«, Ormožana MATEJA MERTIKA. Pojasnili so, seveda, kaj pomeni na »muhte«.
7. Športni del oddaje posvečamo evropskemu rokometnemu prvenstvu za kadete, ki poteka na Hrvaškem.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve oddaje bodo kot običajno.